Det känns som måndag fast det är tisdag

av tionollfem

Eftersom att Eken cup avslutades igår känns det som att det är måndag. Det kan ju kanske förklara varför jag är så jädra trött. Det tar på krafterna att hålla koll på 13 12-åringar i 4 dagar. Känns lite oroväckande med tanke på att vi åker till Göteborg om två veckor, och då är det 6 dagar som gäller…

Iaf, vi spelade ju slutspel igår. I mötte Kyrkslätt tidigt på morgonen i kvartsfinal. Det var lite segt i början av matchen, men sedan kom vi igång. Vi var det bättre laget och vann med 10-4. I semifinalen mötte vi Bollstanäs, som vi har mött ett antal gånger under säsongen. Vi hade ordentlig revansch att utkräva kan man lätt säga. Och jävlar vad bra vi var! De hade ingen chans den här matchen. Vi spelade grymt bra försvarsspel och fick utdelning när vi tryckte på i kontringarna. Vi vann med 12-8 (tror jag).

Sedan var det final mot Kungsängen. Det finns egentligen inte så mycket att säga om den matchen, så dåliga var vi. Men vi var ändå relativt nöjda och glada med våra silvermedaljer när den värsta besvikelsen hade lagt sig.

Nu taggar vi som fasen till Partille om 2 veckor. Vi ska representera Sverige under den stora invigning

en

🙂 Det kommer bli skithäftigt att gå in på Scandinavium inför 13 000 på läktarna.

Nu ska jag återgå till jobbet.
Auf Wiederse

hen!

Annonser